tag:blogger.com,1999:blog-472046709261373031.post4587942020664483587..comments2024-01-10T18:15:35.079+01:00Comments on Niebo na Językach: Pesto z jarmużu z nerkowcami i skórką cytrynowąNiebo na Językachhttp://www.blogger.com/profile/14061960069997698749noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-472046709261373031.post-76159191669030147842015-07-03T13:08:06.218+02:002015-07-03T13:08:06.218+02:00Wypróbowałam na sobie wykorzystując więdnący w lod...Wypróbowałam na sobie wykorzystując więdnący w lodówce jarmuż i mogę z czystym sumieniem powiedzieć że pesto jest PRZEPYSZNE, ma cudny orzechowy smak i zapach i nawet moje sceptyczne dzieci wciągnęły makaron z tym sosem bez marudzenia.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-472046709261373031.post-10359243957775335722015-06-23T23:11:50.469+02:002015-06-23T23:11:50.469+02:00Pesto bardzo dobre. Faktycznie intensywne w smaku....Pesto bardzo dobre. Faktycznie intensywne w smaku. Z makaronem, czarnymi oliwkami, serem feta i suszonymi pomidorami smakuje wyśmienicie. Dzisiaj jedliśmy zupę z jarmuża - pycha! Polecam.Magdahttps://www.blogger.com/profile/09977605903077513866noreply@blogger.com