tag:blogger.com,1999:blog-472046709261373031.post4090274714239363040..comments2024-01-10T18:15:35.079+01:00Comments on Niebo na Językach: Ciasto czekoladowe z fasoli adzuki (bez grama mąki!)Niebo na Językachhttp://www.blogger.com/profile/14061960069997698749noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-472046709261373031.post-66213741538647016812018-09-16T13:32:30.383+02:002018-09-16T13:32:30.383+02:00Bardzo chcialabym zrobic dzisiaj to ciacho, ale ni...Bardzo chcialabym zrobic dzisiaj to ciacho, ale nie mam tego oleju z pestek winogron_, moge uzyc innego_? jakiego? mam oliwa z oliwek, olej z awokado, sezamowy, kokosowy_? Bede wdzieczna za szybka odp :)Basiahttps://www.blogger.com/profile/02176284891984866272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-472046709261373031.post-46227790714827676172018-05-12T19:31:55.297+02:002018-05-12T19:31:55.297+02:00Bardzo się cieszę!!! <3 Dużo zdrowia dla mamy!Bardzo się cieszę!!! <3 Dużo zdrowia dla mamy!Niebo na Językachhttps://www.blogger.com/profile/14061960069997698749noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-472046709261373031.post-45958978802885438052018-05-12T19:27:13.324+02:002018-05-12T19:27:13.324+02:00Ciasto to już robię któryś raz jest po prostu SUPE...Ciasto to już robię któryś raz jest po prostu SUPER! Robie je 2 albo i 3 razy w miesiącu dla mojej mamy, która wyciela tarczyce i czuje się po nim jak nowy człowiek, oczyszcza jej zatoki cały sluz co ma w organizmie (ma problem z zatokami od lat lato-zima) świetnie się czuje humor wraca (ma tendencje do depresji), a mnie chyba właśnie musi oczyszczać tarczyce i ciemne worki po oczami powoli znikają, Dziekuje za świetny przepis!Fasola azuki to jakiś cod!<br /><br />ateny i jahttps://www.blogger.com/profile/01039298745819698854noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-472046709261373031.post-6301750147312360822016-04-29T06:21:17.168+02:002016-04-29T06:21:17.168+02:00Bardzo się cieszę!! Na zdrowie :))Bardzo się cieszę!! Na zdrowie :))Niebo na Językachhttps://www.blogger.com/profile/14061960069997698749noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-472046709261373031.post-51011969848637954332016-04-29T03:48:14.951+02:002016-04-29T03:48:14.951+02:00wiele razy robilam ciasto z fasoli,ale to jest naj...wiele razy robilam ciasto z fasoli,ale to jest najlepsze,dalam polowe cukru bo zawsze zmniejszam ilosc i jest pycha,wiec dla tych ktorzy mniej slodza polecam.Dzieki za przepis.<br />ps.wlasnie zajadam kanapki z pasztetem z soczewicy z ogorkami,ktory juz wiele razy robilam :)poszukam jeszcze czegos:)annahttps://www.blogger.com/profile/05973815697575533966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-472046709261373031.post-47372635889808391962016-04-28T14:20:20.123+02:002016-04-28T14:20:20.123+02:00Poprawiałam :) Mieszamy płatki razem ze wszystkimi...Poprawiałam :) Mieszamy płatki razem ze wszystkimi składnikami. Daj znać jak ciasto wyszło!Niebo na Językachhttps://www.blogger.com/profile/14061960069997698749noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-472046709261373031.post-40151660908025927962016-04-28T02:30:40.168+02:002016-04-28T02:30:40.168+02:00albo ja nie dowidze albo nie jets napisane gdzie d...albo ja nie dowidze albo nie jets napisane gdzie dodaje sie platki migdalowe?<br /><br />annahttps://www.blogger.com/profile/05973815697575533966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-472046709261373031.post-41698318334801863402015-06-22T21:19:05.105+02:002015-06-22T21:19:05.105+02:00Kiedyś trzeba się umówić na ciasto i kawę Ola :)!Kiedyś trzeba się umówić na ciasto i kawę Ola :)!Niebo na Językachhttps://www.blogger.com/profile/14061960069997698749noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-472046709261373031.post-38016200776465129622015-06-22T21:02:43.715+02:002015-06-22T21:02:43.715+02:00aaaa, a ja dzisiaj mam takiego smaka na słodkie!:P...aaaa, a ja dzisiaj mam takiego smaka na słodkie!:PAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02537074615395227887noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-472046709261373031.post-39181318779842464002015-06-19T19:28:59.272+02:002015-06-19T19:28:59.272+02:00fasolka adzuki ma wspaniały delikatny, jak na faso...fasolka adzuki ma wspaniały delikatny, jak na fasolę smak i świetnie sprawdza się w wypiekach!Foodmaniahttps://www.blogger.com/profile/06070158769371908661noreply@blogger.com